VIII Fòrum de l'Ocupació Universitària a Sescelades

26/04/2012

 Imatge relacionada L'accés és lliure, i organitza el Centre d'Atenció a l'Estudiants, CAE. A la jornada, paral.lelament a l'obertura dels estands, es fan diferents activitats com presentacions d'empresa i conferències.
La segona edició del Fòrum té lloc al campus Sescelades de Tarragona. Va adreçat als alumnes i exalumnes de la Universitat, i ofereix un punt de trobada amb les empreses per ajudar a la seva inserció laboral.

El Fòrum de Sescelades està adreçat a la major part d'ensenyaments de la URV, amb especial incidència en les carreres científicotècniques, que són les que s'imparteixen al campus. Hi estan representades una vintena d'emrpeses de diversos sectors econòmics, i independentment del sector a què pertanyin, són grans empreses que disposen d'una àmplia plantilla, amb perfils professionals de diverses disciplines acadèmiques.

A les 12, 30 h. està prevista la conferència "Com trobar oportunitats laborals a l'estranger", a càrrec de Marta Garriga, assessora d'Heures a Tarragona a la Sala de Graus de l'ETSE-ETSEQ.

El 18 d'abril el Fòrum s'ha fet fa al campus Bellissens de Reus. Estava especialitzat en els ensenyaments amb un perfil de gestió i administració (ciències econòmiques i empresarials, ciències jurídiques i turisme), amb assistència d'empreses interessades en aquests perfils.

Més informació sobre el Fòrum i les empreses que participen, a la pàgina web oficial de la URV
 

Comentarios

Puedes seguirnos en Twitter en el siguiente enlace:

Dónde encontrarnos
C/ Selma Lagerloff s/n local8, Madrid 28021

Telf: 902996397· Fax: 915711770 · E-mail: info@kpacita2.es

2012 KPACITA2.